Hej,

Vi har fått den stora äran att bli agenter för norska Black Cat i Sverige. Black Cat är Norges äldsta tehus med 100 års erfarenhet. Alla teer är framtagna för dig som vill ha mer avkoppling i tillvaron med balans och energi. De innehåller inget koffein utan består av de bästa örter som går att få tag på. Det kommer att pigga upp på morgonen och få dig att varva ner på kvällen. Perfekt för dig som vill leva en sundare livstil. 

Det lilla familjeföretaget grundades 1905 och drivs nu av tredje generationen, Bård Gundersen. Året är 1905. Grændsens Coffee & Theforretning var namnet på vad som snabbt blev den mest populära och exklusiva tebutiken i Oslo. Folk strömmade till och köerna var långa. I fönstret hade man då en bild på en svart katt. Katten blev ikonisk och butiken blev kallad för den "den svarta katten". På 70-talet tog andra generationen över och men såg ett behov av att förändra och modernisera. Den svarta katten överfördes, men den här gången som namn och logotyp. På engelska. Och det är så det är idag - Black Cat Coffee and Tea House. 

Tradition, erfarenhet och kvalité.

/ Jenny & Linda & Lisa

Ps. Vill du bli återförsäljare av Black Cat så kontakta oss gärna på order@trendagenterna.se för mer information och priser.

 

ÅTERFÖRSÄLJARE I SVERIGE

Ting & Tanke, Falkenberg

Kärrstegens gård, Ljungskile

Tyresö blomsterhandel, Tyresö

Tanumstrand Hotell & Konferens, Grebbestad

 

 

black cat kaffe och tehus

black cat kaffe och tehus trendsisters trendagenterna

Jordgubb & champagne te black cat

Vår storsäljare "Jordgubb & champagne te"

 

Julte, adventste och höstte!