Förra året började vi fundera på ett Shoproom/butik i vårt gamla lager. Efter flytten till nytt lager så stod denna ljuvliga lokal från slutet av 1800-talet tom. Det var här man skrev in sig när man flyttade in till socken och det var här som pastorsexpeditionen låg. Då många har efterfrågat att se våra produkter live och få möjlighet att klämma och känna på varor innan köp så tog planen att öpnna upp shoproomet mer fart. Efter att ha isolerat, dragit el, målat och fixat så står nu det äntligen klart. Vi håller öppet på onsdagar mellan kl 13-19. Under sommaren även vissa lördagar. Se öppettider nedan. Det går bra att handla på plats och ta med sig varor hem. 

Vi har inte alla varor från webshoppen i vårt shoproom då det inte finns plats. Är det något som du vill titta på så hämtar vi det från lagret. Men mycket finns! Vi har även en hel del unika varor från nya varumärken som bara finns hos Trendsisters samt mer välkända varumärken.

Adress 
Trendsisters Shoproom
Grinneröds prästgård 175
45991 Ljungskile

Hitta hit
Från Uddevalla: Kör mot Lilla Edet och Backamo. Vid korsningen husvagnscenter sväng vänster mot Lilla Edet. Efter 200 meter finns en skylt där det står "Grinneröds kyrka". Sväng av vänster. Kör fram till kyrkan och förbi muren. Efter 100 meter kommer du fram till en grusgård där du kan parkera. 

Öppettider: 
Onsdagar, kl 13-19. Övrig tid stängt. 
Extra öppet under sommaren förutom våra onsdagar.

Lördag 30:e Juni kl 10.00-14.00
Lördag 28:e Juli kl 10.00-14.00
Lördag 11:e aug kl 10.00-14.00

Hur fungerar vårt Shoproom/butik?
Här har du möjlighet att klämma och känna på delar av vårt sortiment. 

1. Du kan handla via din mobil/iPad eller dator precis som vanligt när du är hemma. När du är klar och ska betala väljer du "Hämta i butik". Vi packar din påse medan du väntar. Du slipper betala frakt. 

2. Handla på plats! Betala med kort eller Swish

Ps. Vi har även 2:a handsortering där du kan göra fynd och fina erbjudande <3

Slå dig ner och prova något av våra underbara teer.

Varmt välkomna!

Kram Jenny, Linda, Lisa, Marcus & Hugo