Shoproom / Butik har stängt nationaldagen (onsdag) 6:e Juni 2018

Förra året började vi fundera på ett Shoproom/butik i vårt gamla lager. Efter flytten till nytt lager så stod denna ljuvliga lokal från slutet av 1800-talet tom. Det var här man skrev in sig när man flyttade in till socken och det var här som pastorsexpeditionen låg. Då många har efterfrågat att se våra produkter live och få möjlighet att klämma och känna på varor innan köp så tog planen att öpnna upp shoproomet mer fart. Efter att ha isolerat, dragit el, målat och fixat så står nu det äntligen klart. Vi håller öppet på onsdagar mellan kl 13-19. Det går bra att handla på plats och ta med sig varor hem. 

Vi har inte alla varor från webshoppen i vårt shoproom då det inte finns plats. Men mycket finns! Vi har även en hel del unika varor från nya varumärken som bara finns hos Trendsisters samt mer välkända varumärken.

Adress 
Trendsisters Shoproom
Grinneröds prästgård 175
45991 Ljungskile

Hitta hit
Från Uddevalla: Kör mot Lilla Edet och Backamo. Vid korsningen husvagnscenter sväng vänster mot Lilla Edet. Efter 200 meter finns en skylt där det står "Grinneröds kyrka". Sväng av vänster. Kör fram till kyrkan och förbi muren. Efter 100 meter kommer du fram till en grusgård där du kan parkera. 

Öppettider: 
Onsdagar, kl 13-19. Övrig tid stängt. 
Stängt nationaldagen (onsdag) 6:e Juni 2018

Extra öppet under sommaren förutom våra onsdagar.

Lördag 30:e Juni kl 10.00-14.00
Lördag 28:e Juli kl 10.00-14.00
Lördag 11:e aug kl 10.00-14.00

Hur fungerar vårt Shoproom/butik?
Här har du möjlighet att klämma och känna på delar av vårt sortiment. Hur gör man då? På varje produkt finns det ett artikelnummer. Samma nummer som finns i webshopen.

1.Du kan handla via din mobil precis som vanligt när du är hemma. När du är klar och ska betala väljer du "Hämta i butik". Vi packar din påse medan du väntar. Slå dig ner och prova något av våra underbara teer.

2. Tycker du det är läskigt att handla via nätet. Eller du vet inte hur man gör. Då hjälper vi dig gärna på plats! Vi har även två datorer att låna. Det går också bra att betala med Swish eller kort på plats! :)

3. Har du vägarna förbi och har bråttom! Så går det att handla på webben innan. Välj "hämta i butik" och vi gör iordning din rosa påse. Så att du kan ta med den to-go.

Ps. Vi har även 2:a handsortering där du kan göra fynd och fina erbjudande <3

Varmt välkomna!

Kram Jenny, Linda, Lisa, Marcus & Hugo